Japanilainen Tokyo Shoyu Ramen nuudeli soijanmakuisen liemen kera, 2 annosta

Japanilainen Tokyo Shoyu Ramen nuudeli soijanmakuisen liemen kera, 2 annosta
Nettopaino: 176g

Ravintosisältö per 100g
Energia (kcal/kJ) 330/1381
Rasva (g) 2,2
josta tyydyttynyttä (g) 0,4
Hiilihydraatti (g) 63,7
josta sokereita (g) 1,4
Proteiini (g) 11,5
Suola (g) 7,4

Ainesosat:
Nuudeli: vehnäjauho 98,01 %, suola, happamuudensäätöaineet (E500, E501, E339).
Liemi: suola, hydrolysoitu proteiini, arominvahventeet (E621, E635), seesamiöljyjauhe, soijakastikejauhe (soijapavut, vehnä) 7,67 %, mausteet, sokeri, kuivattu sardiiniuute, väri (E150A), hiivauute, katkarapu-uute, kuivattu sardauute, mustekalauute, sakeuttamisaine (E415), mausteuute.

Valmistusohje: 1) Laita yksi nuudeliannos kiehuvaan 5 dl veteen. 2) Keitä n. 2,5 minuuttia. 3) Ota kattila pois liedeltä ja lisää kuiva liemi. Annos on valmis tarjoiltavaksi.

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: http://hyvaalautaselle.fi/japanilainen-tokyo-shoyu-ramen-nuudeli-soijanmakuisen-liemen-kera-2-annosta/