Japanilainen soijakastikkeella maustettu hot pot keittopohja

Japanilainen soijakastikkeella maustettu hot pot keittopohja
Nettopaino: 750g

Ravintosisältö per 100g
Energia (kcal/kJ) 12/50
Rasva (g) <0,1
josta tyydyttynyttä (g) 0,02
Hiilihydraatti (g) 1,52
josta sokereita (g) 1,1
Proteiini (g) 1,5
Suola (g) 1,9

Ainesosat: Vesi, hydrolysoitu proteiini, soijakastike (soijapavut, vehnä) 2,75 %, ruokaviini, aromimauste (kuivattu sardajauhe), kuivatut sardalastut, arominvahvenne (E621), suola, alkoholi, mustapippuri, kelp-merileväuute, arominvahvenne (E635), sakeuttamisaine (E415), chilipippuri.

Valmistusohje: 1) Ravista hyvin ennen avaamista. 2) Kaada keittopohja kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. 3) Lisää kiehuvaan keittopohjaan haluamasi liha/kala. 4) Käännä lämpö puoliteholle. 5) Lisää muut ainekset (esim. vihannekset).

Tarjoiluehdotus (3 annosta):
Kananlihaa 300g
Kiinankaalia 500g
Kevätsipulia 1 kpl/150g
Sipulia 125g
Herkkusieniä 100g
Tofua 270g
Hot pot keittopohja soijakastike 1 pussi

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: http://hyvaalautaselle.fi/japanilainen-soijakastikkeella-maustettu-hot-pot-keittopohja/