Japanilainen misolla (soijapaputahnalla) maustettu hot pot keittopohja

Japanilainen misolla (soijapaputahnalla) maustettu hot pot keittopohja
Nettopaino: 750g

Ravintosisältö per 100g
Energia (kcal/kJ) 25/105
Rasva (g) 0,5
josta tyydyttynyttä (g) 0,08
Hiilihydraatti (g) 3,4
josta sokereita (g) 3,2
Proteiini (g) 1,3
Suola (g) 2,3

Ainesosat: Vesi, soijapaputahna 7 %, fermentoidut mausteet, soijakastike (soijapavut, vehnä), isoglukoosi, arominvahvenne (E621), suola, aromimauste (kuivattu sardajauhe), kelp-merileväuute, alkoholi, chilipippuri, sakeuttamisaine (E415), arominvahvenne (E635).

Valmistusohje: 1) Ravista hyvin ennen avaamista. 2) Kaada keittopohja kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. 3) Lisää kiehuvaan keittopohjaan haluamasi liha/kala. 4) Käännä lämpö puoliteholle. 5) Lisää muut ainekset (esim. vihannekset).

Tarjoiluehdotus (3 annosta):
Kalaa (esim. lohi) 400g
Keitettyjä kampasimpukoita 6 kpl/200g
Kiinankaalia 500g
Kevätsipulia 1 kpl/150g
Sipulia 125g
Herkkusieniä 100g
Tofua 270g
Hot pot keittopohja miso 1 pussi

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: http://hyvaalautaselle.fi/japanilainen-misolla-soijapaputahnalla-maustettu-hot-pot-keittopohja/