Japanilainen Hokkaido Shio Ramen nuudeli suolanmakuisen liemen kera, 2 annosta

Japanilainen Hokkaido Shio Ramen nuudeli suolanmakuisen liemen kera, 2 annosta
Nettopaino: 172g

Ravintosisältö per 100g
Energia (kcal/kJ) 332/1389
Rasva (g) 2,5
josta tyydyttynyttä (g) 0,5
Hiilihydraatti (g) 64
josta sokereita (g) 1,1
Proteiini (g) 10,9
Suola (g) 7,1

Ainesosat:
Nuudeli: vehnäjauho 98,01 %, suola, happamuudensäätöaineet (E500, E501, E339).
Liemi: suola, seesamiöljyjauhe, arominvahventeet (E621, E635, E631), hydrolysoitu proteiini, sokeri, mausteet, soijakastikejauhe (soijapavut, vehnä), kelp-merileväuute, katkarapu-uute, mustekalauute, kuivattu sardauute, hiivauute, sakeuttamisaine (E415), väri (E150A), mausteuute.

Valmistusohje: 1) Laita yksi nuudeliannos kiehuvaan 5 dl veteen. 2) Keitä n. 2,5 minuuttia. 3) Ota kattila pois liedeltä ja lisää kuiva liemi. Annos on valmis tarjoiltavaksi.

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: http://hyvaalautaselle.fi/japanilainen-hokkaido-shio-ramen-nuudeli-suolanmakuisen-liemen-kera-2-annosta/