Gluteeniton Spagetti (valkoinen riisi)

Gluteeniton Spagetti (valkoinen riisi)
Tuotekoodi: KOB170804

Gluteeniton Spagetti (valkoinen riisi)
Nettopaino: 128g

• Tuoretuotteen koostumus ja maku
• Nopea valmistaa ~ keitä vain n. 3–4 minuuttia
• Kätevä pakkauskoko

Valmistusohje:
1) Poista pakkauksesta hapenpoistaja. Älä syö sitä tai lämmitä mikroaaltouunissa jne.
2) Jaa nuudelit kahtia ja laita runsaaseen kiehuvaan veteen. Lisää halutessa teelusikallinen suolaa.
3) Keitä n. 3-4 minuuttia välillä sekoittaen. Kaada kuuma vesi pois ja huuhtele nuudelit siivilässä haalealla vedellä. Tarjoa haluamasi kastikkeen/mausteiden kera.

Säilytys: Kuivassa ja viileässä.

Ainesosat:
Valkoinen riisi 57,38 %, vesi, etanoli, sakeuttamisaineet (E415, E405), muunnettu tärkkelys, etikka.

Ravintosisältö per 100g:
Energia (kcal/kJ) 243/1020,6
Rasva (g) 0,4
josta tyydyttynyttä (g) 0
Hiilihydraatti (g) 54,6
josta sokereita (g) 0
Proteiini (g) 4,5
Suola (g) 0,1

Tuotekoodi: KOB170804
Alkuperämaa: Japani
Valmistaja: Kobayashi Noodle Co., Ltd.

Kobayashin gluteenittomissa nuudeleissa on tuoretuotteen koostumus ja maku. Nuudelit on valmistettu korkealla ammattitaidolla, ja ne ovatkin saavuttaneet suuren suosion laatutietoisten japanilaisten kuluttajien keskuudessa.

Gluteenittomat nuudelit myydään kätevissä yhden annoksen pakkauksissa.
Kobayashin gluteenittomat nuudelit on valmistettu gluteenivapaassa tehtaassa, jolle on myönnetty ISO 9001 -laatujärjestelmän sertifiointi.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: http://hyvaalautaselle.fi/gluteeniton-spagetti-valkoinen-riisi/